Europapall – EUR

europapallEuropapallen – lastpallarnas standardmodell

Inom industrier är lagringsutrymmet ofta en bristvara, vilket ställer höga krav på smarta förvaringslösningar. Effektivisera ditt lager och underlätta transporterna genom att införskaffa standardiserade lastpallar. Europapallen, eller SJ-pallen som den också kallas, hittar du hos oss!

Standard i Europa
Europapallen är en lastpall som tagits fram som standardmodell vid lastningar i Europa. Denna träpall är först och främst anpassad för transporter med godståg, men den får även plats i lastbilsutrymmen. Håligheterna i designen gör att gaffeltrucken lätt och säkert kan lyfta pallen, och därigenom underlätta lastningen. Med sina mått – 1200 x 800 x 144 – och vikt på ynka 25 kg är pallen smidig att jobba med samtidigt som den tål belastning upp till 1500 kg.

Renommerade kunder
Ljungsarps Trä & Emballage HB har 50 års erfarenhet av tillverkning av industriemballage, europapallar och övriga lastpallar. Därför kan du lita på att du får en produkt som är säker och fungerar till 100 procent när du handlar av oss. Vår expertis och kunskap har lett till att renommerade kunder som bland annat Volvo AB valde oss som sin leverantör.

Har du frågor eller funderingar kring våra europapallar? Kontakta oss på 0321-630 04 eller på info@ljungsarpstra.com så hjälper vi dig.