Pallkragar

Så sänker du kostnaderna med pallkragar

Är du intresserad av att sänka dina logistikkostnader? Kontakta oss så hjälper vi dig att anpassa fraktalternativen till dina behov. Vi har lastpallar och tillhörande pallkragar för alla typer av lager och transporter.

Större lastvolym
Våra pallkragar gör att du utan problem kan optimera pallens lastbara godsyta och anpassa utrymmet till lasten. Detta leder till att fraktkostnaden automatiskt minimeras samtidigt som du gör en god gärning för miljön. Vi har pallkragar som passar de flesta lastpallar, vare sig det gäller Europa-, hel-, halv- eller engångspallar. Hittar du inte det du söker eller behöver du kragar i andra mått? Då fixar vi en skräddarsydd lösning som passar just dig.

50 års erfarenhet
Vi på Ljungsarps Trä & Emballage HB är måna om att leva upp till våra beställares hårda krav. Vi har lång erfarenhet av industriemballage och värdesätter hög kvalitet och nöjda kunder. Gör som många andra av Sveriges industriella företag. Anlita oss som leverantör av högklassiga pallkragar till dina lastpallar!

Vi finns i Ljungsarp i Tranemo kommun men levererar våra produkter till hela landet. Vill du veta mer om oss och vad vi kan erbjuda? Tveka inte att kontakta oss på 0321-630 04 eller på info@ljungsarpstra.com. Välkommen!