Lastpallar

Experter på lastpallar

Behöver du optimera ditt lagerutrymme eller transportera stora mängder på ett smidigt och enkelt sätt? Hos oss på Ljungsarps Trä & Emballage HB kan du vara säker på att du får en lastpall som är säker och som fungerar till 100 procent.

Stort utbud av pallar
Alla våra produkter håller hög standard, utan att för den skull kosta skjortan. Ta en titt i vårt sortiment. Vi lovar att du kommer att hitta den passande lastpallen för just dig och dina behov oavsett om du har siktet inställt på Europa-, hel-, halv- eller engångspallar.

Trygghet för dig som kund
Ljungsarps Trä och Emballage HB är det naturliga valet för alla som ställer höga krav på sin leverantör av lastpallar. Vi är certifierade av DNV – det norske veritas, vilket är en garant för vår kvalitetsmedvetenhet och vårt säkerhetstänk.  Vi är även godkända av jordbruksverket enligt ISPM-15, som innebär att alla våra träemballage har värmebehandlats för att döda eventuella skadedjur.

Ljungsarps Trä & Emballage AB är ett familjeföretag, beläget i Ljungsarp i Tranemo kommun. Vi har lång erfarenhet av lastpallar och värdesätter hög kvalitet och nöjda kunder. Fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret så återkommer vi till dig!