Halvpallar

halvpallHalvpallar för alla ändamål

En halvpall är såsom namnet antyder hälften så stor som lastpallarnas standardmodell – Europapallen – och har måtten 800 x 600 mm. Dess smidiga storlek har gjort den populär för export och inom butik.

För tyngre och lättare gods
Halvpallen finns i ett stort antal utföranden och i många olika belastningsnivåer. Modellerna med tätt ihopsittande brädor lämpar sig för tyngre gods, medan de med glest sittande brädor passar bättre för lättare last. Du kan även välja mellan längs- eller tvärgående däcksbrädor. Pallarna väger endast ett par kg, men tål belastningar upp till 500 kg.

Miljövänligt alternativ
År 1963 startade Ljungsarps Trä & Emballage HB sin produktion av trävaror, formluckor, lastpallar, lock och lådor. I dag, 50 år senare, är vi något av experter på lastpallar och industriemballage. När du handlar av oss stöder du även miljön. Alla våra lastpallar görs i trä – utan onödig miljöpåverkan. Träavfallet som uppkommer vid produktionen av halvpallar och övriga träprodukter använder vi för uppvärmning av våra lokaler och maskiner.

Är du i behov av träpallar av god kvalitet, men till marknadsmässiga priser? Då har du kommit helt rätt. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.